Dissertation Writing

Εάν είσαι φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, θα σου ζητηθεί από τον καθηγητή σου η ολοκλήρωση και παρουσίαση της μεταπτυχιακής διατριβής σου για την απόκτηση του πτυχίου σου. Η ομάδα μας γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει η εκπόνηση διπλωματικών εργασιών σε μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως και σε Ανοικτά Πανεπιστήμια (ΕΑΠ - ΑΠΚΥ). Αυτός είναι και λόγος που στο φοιτητικό φροντιστήριο iziPen έχουμε επιλέξει τους πιο έμπειρους εκπονητές διπλωματικών εργασιών για την υποστήριξη φοιτητών σε οποιοδήποτε αντικείμενο συγγραφής αποσκοπεί η κάθε διατριβή.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι διπλωματικές εργασίες (diplomatikes ergasies) που ολοκληρώνονται από όλους τους φοιτητές στην Ελλάδα κάθε χρόνο, κατατίθενται πλέον επίσημα στο εργαλείο εύρεσης λογοκλοπής Turnitin ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους σπουδαστές στο μέλλον. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να αποφύγεις την αγορά έτοιμων διπλωματικών εργασιών καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υποστείς σοβαρές κυρώσεις από τον καθηγητή σου και να αποκλειστείς από το διδακτορικό πρόγραμμα σου σε περίπτωση ανίχνευσης λογοκλοπής στο γραπτό σου (σχετικό άρθρο μας: τί είναι λογοκλοπή;). Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία όλων των πανεπιστημίων σε Κύπρο και Ελλάδα, καθώς και στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε., στο φοιτητικό φροντιστήριο iziPen, όχι απλά δεν βασιζόμαστε σε διπλωματικές εργασίες έτοιμες ή παραφρασμένες αλλά αποσκοπούμε μόνο στη συγγραφή πρωτότυπων δοκιμίων. Όλοι οι συνεργάτες μας δεσμεύονται να σου παρέχουν μία αυθεντική μεταπτυχιακή διατριβή χωρίς λογοκλοπή και μόνο με ποιοτικά πρότυπα συγγραφής, ώστε να αποφοιτήσεις από το πανεπιστήμιο σου με άριστους βαθμούς για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία στην καριέρα σου.

Εκτός από την Εγγύηση Ποιότητας Συγγραφής Διπλωματικών που σου προσφέρεται για κάθε φοιτητική εργασία που αναλαμβάνει η ομάδα των writers μας, πλέον θα σου παρέχεται πάντα και ένας ΔΩΡΕΑΝ εξονυχιστικός έλεγχος λογοκλοπής μέσω Turnitin από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Σύμφωνα με την αυστηρή πολιτική iziPen, η πληρωμή σου δεν θα απελευθερωθεί στον writer σου μέχρι να επιβεβαιώσεις την ποιότητα της διπλωματικής διατριβής σου καθώς και την τελική παράδοση της εντός της προθεσμίας που έχετε συμφωνήσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν η εργασία δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου ή βρεθούν έντονα σημάδια λογοκλοπής στη δομή της από τους συνεργάτες μας, θα είσαι προστατευμένος από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen χωρίς περιορισμούς ακόμα και μετά την παράδοση ολόκληρης της μεταπτυχιακής διατριβής σε εσένα.

Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έρχεσαι σε άμεση επαφή με τον εκπονητή σου καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου σου, στην iziPen θα είσαι σε θέση να συνομιλείς απευθείας με τον writer σου και να ενημερώνεσαι για την εξέλιξη της παραγγελίας σου ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσεις μέσω της chat πλατφόρμας μας. Καθώς επίσης δεν κερδοσκοπούμε από τους συνεργάτες συγγραφείς μας, πάντα θα λαμβάνεις το χαμηλότερο κόστος συγγραφής της διατριβής σου στη μέγιστη ποιότητα που δεσμεύονται να σου παρέχουν όλοι οι εκπονητές μας με την Εγγύηση της iziPen.

Παρήγγειλε τώρα την Διπλωματική Εργασία σου!

Για κάθε σχολή και πανεπιστήμιο σε Αθήνα και νότια Ελλάδα, αλλά και όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σε Θεσσαλονίκη και νησιά προσφέρουμε διαδικτυακά τους πιο έμπειρους επαγγελματίες εκπονητές εργασιών για μία ποιοτικά εγγυημένη συγγραφή διπλωματικής εργασίας. Ακόμα και αν σπουδάζεις σε Ανοικτό Πανεπιστήμιο και χρειάζεσαι υποστήριξη με μεταπτυχιακές διατριβές ΕΑΠ ή διδακτορικά ΑΠΚΥ, οι υπηρεσίες των writers μας δεν θα σε απογοητεύσουν με την πολυετή πείρα τους στην εκπόνηση εκατοντάδων ακαδημαϊκών έργων κάθε χρόνο (μην ξεχνάς πως πολλοί από τους συνεργάτες μας είναι οι ίδιοι καθηγητές σε κάποιο πανεπιστήμιο ή ιδιωτικό κολλέγιο). Τα βασικά στάδια που θα ακολουθηθούν για τη συγγραφή ή τις απαιτούμενες διορθώσεις μιας διπλωματικής εργασίας αναφέρονται παρακάτω:

- Επιλογή θέματος για τη σύνταξη ερευνητικής πρότασης ύστερα από την ολοκλήρωση μελέτης στις απαιτήσεις του καθηγητή σου σε συνδυασμό με διάφορες πηγές και βιβλιογραφικές αναφορές. Θα ολοκληρωθεί μία λεπτομερής έρευνα σε ακαδημαϊκά άρθρα και βιβλία με μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των διαδικτυακών πηγών. Έπειτα, με την ολοκλήρωση ανασκόπησης βιβλιογραφίας θα γίνει η επιβεβαίωση του τελικού τίτλου της διπλωματικής εργασίας μαζί σου για να ξεκινήσει η βασική εκπόνηση του έργου.

- Δημιουργία και οργάνωση δομής της μεταπτυχιακής διατριβής σου. Αφού πλέον καθοριστεί ο σκελετός δομής της διατριβής, ο συνεργάτης μας θα ξεκινήσει τη συγγραφή του θεωρητικού μέρους χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ερευνητική μεθοδολογία από την επεξεργασία δεδομένων αλλά και τα αποτελέσματα από στατιστικές αναλύσεις spss, R ή άλλων εργαλείων ανάλυσης δεδομένων.

- Σε περίπτωση που απαιτούνται και δεν υπάρχουν έτοιμα τα ερευνητικά μέρη για την ολοκλήρωση της εργασίας σου, ο εκπονητής σου θα είναι σε θέση να σε βοηθήσει με το πρακτικό κομμάτι για οποιαδήποτε ποιοτική ή ποσοτική έρευνα. Η διεξαγωγή της έρευνας για τη συλλογή δεδομένων όπως συνεντεύξεις, ερωτηματολόγια ή οι απαραίτητες στατιστικές αναλύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με τον συνεργάτη μας στη τιμή που συμφωνήσατε εξαρχής ή με επιπλέον κόστος.

- Ολοκλήρωση της διπλωματικής διατριβής με την επιβεβαίωση των διαπιστώσεων όπως η βιβλιογραφική ανασκόπηση, το θεωρητικό πλαίσιο που θα συμβαδίζει με το εμπειρικό μέρος (πρακτικό κομμάτι) και τα συμπεράσματα της έρευνας. Σε αυτό το σημείο θα ολοκληρωθεί αυτόματα ένας έλεγχος λογοκλοπής μέσω Turnitin από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας ώστε να επιβεβαιωθεί η πλήρης αυθεντικότητα της διπλωματικής εργασίας.

- Υλοποίηση διορθώσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του καθηγητή στα πλαίσια των απαιτήσεων της παραγγελίας από την αρχική συμφωνία με το συνεργάτη μας. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητη η δημιουργία slides για την παρουσίαση της διπλωματικής σου μέσω PowerPoint ή κάποιου άλλου εργαλείου παρουσίασης που σου υπέδειξε ο επιβλέπων καθηγητής, θα ολοκληρωθεί εντός της απαιτούμενης διορίας με βασική προϋπόθεση τη επιβεβαίωση του writer σου πριν την ανάθεση της εργασίας σου. Ωστόσο, για την μέγιστη εξυπηρέτηση σας, οι περισσότεροι εκπονητές μας προσφέρουν τη σχεδίαση παρουσίασης δωρεάν με κάθε συγγραφή μεταπτυχιακής διατριβής.

How it Works

Πάρε την καλύτερη τιμή για τη συγγραφή της διπλωματικής εργασίας σου!