Πτυχιακές Εργασίες – Εκπόνηση Πτυχιακών Εργασιών

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια με τη συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας τότε σου εγγυόμαστε πως βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Όπου και αν βρίσκεται το πανεπιστήμιο σου σε Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ή νησιά και Κύπρο, κάθε πτυχιακή εργασία μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως με απόλυτη επιτυχία. Αναλόγως το τμήμα και το θέμα των φοιτητικών εργασιών σου, κάθε εκπόνηση εργασίας κρύβει τις παγίδες της αλλά και τις δυσκολίες που θέτει ο κάθε καθηγητής. Αυτός είναι και ο λόγος που διαλέγουμε μόνο επαγγελματίες ακαδημαϊκούς writers με πολυετή εμπειρία στην εκπόνηση εργασιών. Κάθε συγγραφέας εργασιών της iziPen ολοκληρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες επιτυχημένες πτυχιακές, βοηθώντας τους φοιτητές να κατακτήσουν υψηλούς βαθμούς και να αποφοιτήσουν με άριστα.

Η φιλοσοφία του πανεπιστημιακού φροντιστηρίου iziPen είναι να προσφέρουμε αυθεντικές υπηρεσίες σε όλους τους σπουδαστές αποφεύγοντας έτοιμες πτυχιακές εργασίες αλλά εκπονώντας πρωτότυπες φοιτητικές εργασίες χωρίς λογοκλοπή. Αυτός είναι και ο λόγος που στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον αυτόματο έλεγχο λογοκλοπής μέσω Turnitin που πραγματοποιείται αυτόματα σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας (δες εδώ τι είναι λογοκλοπή και πως ελέγχεται). Όλοι οι φοιτητές μας είναι προστατευμένοι από την Εγγύηση Ποιότητας iziPen και η ομάδα μας ποτέ δεν δέχεται συμβιβασμούς στην ποιότητα συγγραφής εργασιών, στην αυθεντικότητά τους, καθώς και στην αυστηρή παράδοσή τους εντός προθεσμίας. Αυτός είναι και ο λόγος που μας εμπιστεύονται χιλιάδες φοιτητές κάθε μήνα για την εκπόνηση των πτυχιακών εργασιών τους.

Ανακάλυψε τις καλύτερες τιμές για την Πτυχιακή Εργασία σου!

Αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι να προσλάβεις έναν από τους εκπονητές μας… Αυτή είναι η διαδικασία που προσφέρεται από όλους τους έμπειρους writers μας για την εκπόνηση πτυχιακών εργασιών:

Επιλογή Θέματος - Ερευνητική Πρόταση

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλήξει ακόμα στην επιλογή του θέματος σου, ο εκπονητής μας θα ξεκινήσει μία λεπτομερή έρευνα αναζητώντας όλες τις πληροφορίες που θα του παρέχεις και μελετώντας το ακαδημαϊκό προφίλ του καθηγητή σου, καθώς η πτυχιακή εργασία σου θα πρέπει να εμπίπτει στα ερευνητικά ενδιαφέροντα του επιβλέποντα καθηγητή. Μην ξεχνάς πως με την εμπειρία που κατέχουν οι περισσότεροι writers μας είναι σε θέση να γνωρίζουν τις ανάγκες κάθε σχολής και καθηγητή καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχουν ολοκληρώσει τη συγγραφή πτυχιακών εργασιών για τον ίδιο αρκετές φορές στο παρελθόν. Έπειτα θα καταλήξετε μαζί σε ένα ξεκάθαρο ερευνητικό πλάνο ώστε ο ίδιος να προετοιμάσει και να ξεκινήσει τη φοιτητική εργασία σου άμεσα.

Προγραμματισμός Εξέλιξης - Συλλογή Βιβλιογραφικών Αναφορών

Στη συνέχεια, αφού ο συγγραφέας σου συλλέξει όλες τις απαραίτητες βιβλιογραφίες και λοιπές πηγές, θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός αυστηρού πλάνου ώστε να σε ενημερώνει σταδιακά για την εξέλιξη της πτυχιακής σου. Για κάθε παραγγελία που θα αναθέτεις σε έναν writer της iziPen η κατάσταση της παραγγελίας μέσα από το προφίλ σου θα αλλάζει σε ‘ανατέθηκε’. Δίπλα της θα εμφανίζεται μία μπάρα προόδου στην οποία ο writer θα μπορεί να σε ενημερώνει με την κατάσταση της εργασίας σου με 30%, 70%, αλλά και 100% με την ολοκλήρωση και παράδοση της πτυχιακής εργασίας σε εσένα. Μην ξεχνάς πως ακόμα και να πληρώσεις για ολόκληρη την παραγγελία σου, ο writer σου δεν θα πληρωθεί μέχρι να σου παραδώσει 100% της εργασίας και αφού αποδεχθείς την ποιότητα συγγραφής και έγκαιρη παράδοση εντός της προθεσμίας σου για την απελευθέρωση της πληρωμής στον ίδιο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είσαι προστατευμένος/η από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen και θα μπορείς ναι αιτηθείς μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων από την ομάδα μας.

Δημιουργία Δομής Πτυχιακής Εργασίας

Ο εκπονητής σου θα ξεκινήσει με τη συγγραφή του θεωρητικού μέρους, λαμβάνοντας υπόψιν τις αναφορές και τις σημειώσεις του καθηγητή του πανεπιστημίου σου. Σε γενικές γραμμές και αναλόγως το θέμα συγγραφής, η σύνταξη του σκελετού μιας εργασίας είναι ως εξής:

Εισαγωγή (περίληψη και βιβλιογραφική έρευνα)

Η εργασία ξεκινάει με μία περίληψη του θέματος και παράλληλα μία ανασκόπηση της βιβλιογραφίας. Θα πραγματοποιηθεί μία εισαγωγή με τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της μελέτης με βάση τη σχετική βιβλιογραφία και ταυτόχρονα θα τονιστούν τα κύρια μέρη του θέματος προϊδεάζοντας τον αναγνώστη για τα τελικά αποτελέσματα της έρευνας.

Κυρίως θέμα (βασικός άξονας της έρευνας με θεωρητικό μέρος)

Ακολουθεί ο «κορμός» της έρευνας ο οποίος αποσκοπεί στο 70%-80% της πτυχιακής εργασίας. Γίνεται ανάλυση της μεθοδολογίας χωρίζοντας κάθε επιχείρημα σε διαφορετικούς παραγράφους. Στο τέλος, δίνεται η επεξήγηση κάθε επιχειρήματος και πραγματοποιείται η ανασκόπηση των στόχων, δηλαδή με άλλα λόγια αναφέρεται η αιτιολογία της ερευνητικής υπόθεσης (το «resume» κάθε παραγράφου).

Συμπεράσματα (Αποτελέσματα – Συζήτηση – Παραρτήματα)

Κλείνοντας τη συγγραφή της πτυχιακής εργασίας, θα γίνει μία συνοπτική ανάλυση των αποτελεσμάτων με τα συμπεράσματα της μελέτης. Εδώ να σημειωθεί πως σε περίπτωση που υπάρχουν πρακτικά μέρη της εργασίας όπως ποσοτικές ή ποιοτικές έρευνες θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί από πριν με τον συγγραφέα για τη συλλογή όλων των πληροφοριών. Οι συνεργάτες μας ειδικεύονται σε στατιστικές αναλύσεις spss, ανάλυση δεδομένων με χρήση R αλλά και σε οποιοδήποτε εργαλείο στατιστικής ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων. Ειδικεύονται, επίσης, σε ερωτηματολόγια και επιμέρους συνεντεύξεις και μπορούν να σε καλύψουν με διάφορα εργαλεία συλλογής δεδομένων κατάλληλα για την απαιτούμενη ερευνητική μεθοδολογία, πριν ξεκινήσετε το θεωρητικό τμήμα της εργασίας σου.


Είμαστε έτοιμοι, λοιπόν, να αναλάβουμε και τη δική σου πτυχιακή ή εργασία εξαμήνου με συνέπεια και αξιοπιστία. Όποιο και αν είναι το ίδρυμά σου από πανεπιστήμια σε Κύπρο και Ελλάδα μέχρι εργασίες εξαμήνου και μεταπτυχιακές εργασίες ΕΑΠ, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε στην υλοποίηση ή διόρθωση του δικού σου έργου!

How it Works

Βρες το κόστος της δικής σου Πτυχιακής Εργασίας!